Let's go to America!

Let's go to America!

Philadelphia, avagy a második otthonom

2015. augusztus 07. - bakoseve

Vitathatatlan, hogy Wildwood után a legtöbb időt Philadelphiában töltöttem el. Viszont ennek a tegnapi nappal kezdve vége! Nem kell többet visszamennem a kórházba, és ezt  meg is ünnepeltük.

A kezem és a lábam már teljesen rendben van, csak a szine pink. Sajnos két év is kell, mire a pigmentek visszanyerik az eredeti szinüket, addig viszont mindig is emlékeztetni fognak az égések helyei, hogy mi is történt, de nem bánom, minden jó mögött valami csodás is megbújik. Rengeteg kedves embert ismertem meg a kórházban, és a kórházon kivül is, akiknek nem tudok elégszer hálát mondani.

crozer_external.jpg

Az 5 perces kórházi vizit és a könnyes búcsú után, életem egyik legszebb estéje következett. The Piano Guys koncert! Aki nem ismerné őket: 

 

A koncert Phili lelkében, a Mann Centerben volt. Az egész egy kicsit görög stilusra van kialakitva. A szinpad alacsonyan, körülötte pedig székek, a legvégén pedig füves részek. Bár volt székünk, mi mégis a füvön heverészve csodáltuk a koncertet, hallgattuk a csodás zenéket, néztük a csillagokat, a háttérben pedig a belváros fényei kápráztattak minket. 

mann-center-further-dusk-crowd-680uw.jpg

themanndb1.jpg

Philedelphia egyébként a Wildwoodhoz legközelebb eső metropolisz. Pennsylvania állam legnagyobb városa. Az ötödik  legnépesebb város az USA-ban. A város Washington, D.C. előtt az USA fővárosa volt. Nem meglepően rengeteg a hajléktalan ember. Az ember könnyen találkozhat velük, valamint a Chester nevű városzrész igen veszélyes. Mint a filmekben, sötétbőrű emberek, géppuskával, drogbandák. 

img_3195.JPG

img_3200.JPG

img_3204.JPG

img_3213.JPG

img_3217.JPG

img_3219.JPG

img_3220.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://letsgotoamerica.blog.hu/api/trackback/id/tr787687438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása