Let's go to America!

Let's go to America!

Mosoda

2015. augusztus 17. - bakoseve

Bizonyára láttátok már a filmekben, hogyan is néz ki egy igazi, amerikai mosoda. Igen, ezek a mosodák valóban léteznek. Nagyon kevés háznál van külön mosógép, épp ezért elég sok ember megfordul a mosodában. 

Egy két adag ruhát befogadó gépben a mosás ára 2,75 dollár. Persze léteznek 8-10 adag ruhát befogadó gépek is az igazán elszántaknak. Ez mellett a száritás 25 cent 6-10 percre. Hozzátéve, hogy legalább 30-40 percig érdemes a ruhákat száritani, hogy használhatóak legyenek.

Viszont az amerikai emberek nem igazán szeretnek mosni. És az sem érdekli igazán őket, hogy épp mennyire tiszta az a ruha amit viselnek. Ez a mosóporok minőségén is meglátszik. Személy szerint,mikor én mosok, legalább háromszor annyit használok a mosószerből, a ruháim mégsem elég tiszták, valamint nem is illatosak. Azt hiszem anyunak lesz problémája a foltokkal, ha hazaérek... :D

img_2648.JPG

img_2649.JPG

img_2808.JPG

img_2810.JPG

img_2815.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://letsgotoamerica.blog.hu/api/trackback/id/tr77713400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása